Ma 2024. július 16., kedd, Valter napja van. Holnap Endre és Elek napja lesz.

Marketing Tanácsadás

Marketing koncepció készítése
A szervezeti célok elérésének kulcsa az, hogy meg kell határozni a célpiacok szükségleteit és igényeit, és ezeket a konkurenciánál hatékonyabban kell kielégíteni. Ezzel a koncepcióval tehát az igényeket kielégítve határozzuk meg az előállítani kívánt termékeket, szolgáltatásokat.

Marketing menedzsment:
A marketing menedzsment a vállalkozás tudatosan piacorientált vezetése. A marketing menedzsment az a tervezési és végrehajtási folyamat során a szervezet termékeinek és szolgáltatásainak fejlesztését, árainak kialakítását, értékesítésének megszervezését és eladásának ösztönzését a piaci környezettel és saját céljaival összhangba alakítjuk ki, része a márka és image építés tevékenységek.

Piacelemzések készítése
Általában egy üzleti tervnek, egy üzleti gondolatmegvalósításának része egy piacelemzés, a cél-vevő azonosítása és a versennyel kapcsolatos információk megszerzése érdekében. A cégeket érdekli, hogy tudják, hogyan keresnek pénzt a jelenlegi piacon, ezért fontos mindent kiemelni, amely megkülönbözteti Önt a többitől. Egy jó piaci elemzés elkészítéséhez alapos vizsgálatot kell végeznie, és a megrendelővel közösen meghatározni célcsoportot.

Marketing stratégia készítése
Egy vállalkozást felvirágoztatni nem könnyű feladat. Szükség van egy jó ötletre, egy jövedelmező piaci résre és a megfelelő eszközökre, amivel elérheted a célcsoportodat. Ebben segít a marketing. Viszont ahhoz, hogy hatékony és sikeres marketing tevékenységet végezz elengedhetetlen egy jól átgondolt marketing stratégia, ennek elkészítésében tud cégünk segíteni.

Értékesítési stratégia készítése
Az értékesítés célja, hogy egy adott terméket vagy szolgáltatást megvásároljon a kiszemelt vevő, célcsoport. Az értékesítés fejlesztését optimalizáláson vagy innováción keresztül lehet elérni. Ebben nyújtunk mi segítséget, amely tartalmazza vállalat eladási céljaihoz vezető utat. Feladatunk, hogy a stratégia szolgálatába állítsuk a szervezet értékesítését.

 

Copyright © 2024 SolarTeam Energia Kft.
Szerver-hosting, VPS, Voip, Béreltvonal, Internet